Wijzigingen in het Bestuur

In een goedbezochte jaarvergadering zijn afgelopen maandag 25 september 2017 een aantal wijzigingen in het hoofdbestuur gerealiseerd.

Zo heeft het bestuur afscheid genomen van de heren Pascal van Ophoven, Ben Peters en Rob Holten. Pascal van Ophoven heeft eerder dit jaar zijn bestuurslidmaatschap opgezegd vanwege drukke werkzaamheden.

Ben Peters is 2 perioden (6 jaar) lid geweest als bestuurslid voetbalzaken en voorzitter van de Technische Commissie. Ben blijft wel actief lid van onze vereniging en blijft als sponsor via zijn bedrijf Enjob nauw betrokken bij de vereniging.

Ook Rob Holten is twee perioden actief geweest als bestuurslid Verenigingszaken met onder andere speciale aandacht voor Normen & Waarden en de introductie van de VOG’s . Ook Rob blijft nauw betrokken bij de club o.a. als wedstrijdsecretaris Jeugd.

Het bestuur dankt de heren hartelijk voor hun actieve bijdrage in het bestuur.

In dezelfde vergadering zijn Joeri Kuik en Tom Orval herkozen als bestuurslid.

Tenslotte is Wim Daemen in het bestuur gekozen door de vergadering. Wim heeft als erelid jarenlang bestuurlijke ervaring binnen Sportclub Irene en zal zich de komende periode richten op Voetbalzaken en Verenigingszaken. We wensen Wim uiteraard veel plezier en succes in het hoofdbestuur.

Samen met de zittende bestuursleden Geert Schoolmeesters (Commerciële zaken) en Sjoerd Titulaer (Secretaris) is het bestuur nu rond en kijken we met z’n allen uit naar een sportief en mooi voetbalseizoen 2017-2018.