Bewoners de Nieuwe Munt komen naar de Bakenbos

Zoals al een aantal keren op de site vermeld neemt Sportclub Irene JO14 dit jaar deel aan de “Buitenspelval”. “Zet de oudere jongere niet buitenspel” is de mooie gedachte achter dit initiatief van Maurice Graef van Kerngezond.

Komende zaterdag vindt op sportpark de Bakenbos wellicht wel het hoogtepunt uit de reeks van zes ontmoetingen plaats als de bewoners van de Nieuwe Munt de wedstrijd van JO14 tegen de Beerse Boys komen bezoeken. Voor de jongens van Irene de extra motivatie om voor meer dan 100% de wedstrijd in te gaan.

De match begint om 13.45 uur, en wordt gespeeld op het hoofdveld. Na het laatste fluitsignaal sluiten de jongste jongere in de kantine aan bij de oudste jongere voor een kop koffie/fris, lekker stukje vlaai en natuurlijk de analyse van de wedstrijd.

We hopen op een onvergetelijke zaterdagmiddag met super weer en veel drukte langs het hoofdveld.