VVV-Venlo Nieuwsbrief PartnerClubs september 2017

9 Oktober Thema-avond “Jeugdtrainers helpen met oefenstof en coaching”

Graag nodigen wij jullie uit voor de Thema-avond op maandagavond 9 oktober. Deze avond staat in het teken van het online platform Connected.Football – “jeugdtrainers helpen met geschikte oefenstof en coaching”. Dit platform ondersteunt jeugdtrainers van alle niveaus bij het voorbereiden van hun trainingen via een uitgebreide database aan oefenstof én visualisaties van oefeningen. Technisch verantwoordelijken kunnen oefenstof makkelijk aanbieden aan trainers en via de chat-functie eenvoudig ondersteunen.

Wij als VVV-Venlo zien dit platform als een zeer bruikbaar hulpmiddel voor iedere jeugdtrainer en willen dit platform daarom voor een proefperiode kosteloos faciliteren aan 10 PartnerClubs. Voor overige PartnerClubs is dit platform vanzelfsprekend ook beschikbaar.

Connected.Football wordt beschikbaar gesteld voor PartnerClubs van VVV-Venlo. Een geselecteerde groep clubs krijgt de mogelijkheid om hier kosteloos en met ondersteuning mee aan de slag te gaan. Voor andere clubs geldt een speciaal VVV-Venlo aanbod.

PartnerClub FCV Venlo heeft al ruime tijd ervaring met Connected.Football en zal haar ervaringen delen doormiddel van een praktijksessie op het veld. Op deze manier kunt u direct merken hoe eenvoudig dit platform werkt en te vertalen is naar de praktijk.

In het volgende filmpje nodigen profvoetballer Dirk Marcellis en Bert Vercoulen, jeugdvoorzitter van FCV Venlo, jullie uit voor deze avond: https://www.youtube.com/watch?v=Kh9f7PV1rqI

Het programma van deze avond:

• 19.00 uur:  Inloop;
  • 19.30 uur:  Presentatie Connected.Football met aansluitend praktijksessie. Connected.Football op het veld met jeugdteams en trainers van FCV-Venlo;
  • 21.00 uur:  Afronding met gelegenheid tot borrel;
  • 21.30 uur:  Einde van de thema-avond;

Aanmelden voor deze avond kan via jderix@vvv-venlo.nl. Het maximum aantal personen per club is deze avond niet beperkt. Graag vooraf wel kenbaar maken met hoeveel personen jullie club wil komen.

Meer informatie over Connected.Football is te vinden via https://connected.football

TeamArrangement

VVV-Venlo speelt dit seizoen in de Eredivisie. Ook dit seizoen willen we de PartnerClubs de mogelijkheid bieden om met hun elftallen naar Seacon Stadion – De Koel – te komen.
PartnerClubs krijgen 20% korting op de normale ticketprijs bij een afname van minimaal 10 tickets. Kaartjes kunnen alleen online besteld worden, er kan dan ook meteen via Ideal betaald worden. We hebben een aantal kaarten gereserveerd voor PartnerClubs waarbij geldt per wedstrijd VOL = VOL. Indien u interesse heeft, kunt u dit via ticketing@vvv-venlo.nl aangeven, dan ontvangt u van ons een URL om kaarten met 20% korting te bestellen (bij minimale afname van 10 kaarten per wedstrijd). Deze URL geldt dan voor het gehele seizoen en alleen voor leden van jullie club.