VVV-Venlo Nieuwsbrief PartnerClubs: december 2017

E-Talentscup bij jullie in de kantine?

Sinds dit seizoen hebben wij met Nick en Sandro Cooiman officiële eSporters! eSports is namelijk steeds populairder onder de jongere generaties. Voor ons een mooie manier om binding met deze doelgroep aan te halen. Dit geldt echter ook voor amateurclubs!

Als VVV-Venlo ondersteunen wij de E-Talentscup, georganiseerd door Dutch Game Masters en eveneens ondersteund door de KNVB. De E-Talentscup biedt twee mogelijkheden:
• Een FIFA-toernooi in de kantine van jouw voetbalclub
• Een FIFA-toernooi in de kantine, gecombineerd met voetbalactiviteiten op het veld

Meer informatie over de E-Talentscup is te vinden op www.e-talentscup.nl.

Indien jullie bij de aanmelding melden dat jullie PartnerClub van VVV-Venlo zijn, bekijken wij de mogelijkheid om jullie eSportsevenement te bezoeken met onze officiële eSporters! De beste amateur eSporters zullen wij later dit seizoen uitnodigen voor een evenement bij ons in het stadion!

Actie bij bekerwedstrijd op woensdag 20 december PSV –VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt woensdag 20 december voor de beker de uitwedstrijd tegen PSV om 18.30 uur in Eindhoven.
Kaartjes voor het uitvak zijn slechts € 6,- en te koop via het FanCentre of online via www.vvv-venlo.nl.
Er is geen ClubCardverplichting. Koop je kaartje en ben er bij!
TeamArrangement competitie overige thuiswedstrijden

VVV-Venlo speelt dit seizoen in de Eredivisie. Ook dit seizoen willen we de PartnerClubs de mogelijkheid bieden om met hun elftallen naar Seacon Stadion – De Koel – te komen.
PartnerClubs krijgen 20% korting op de normale ticketprijs bij een afname van minimaal 10 tickets. Kaartjes kunnen alleen online besteld worden, er kan dan ook meteen via Ideal betaald worden. We hebben een aantal kaarten gereserveerd voor PartnerClubs waarbij geldt per wedstrijd VOL = VOL. Indien u interesse heeft, kunt u dit via ticketing@vvv-venlo.nl aangeven, dan ontvangt u van ons een URL om kaarten met 20% korting te bestellen (bij minimale afname van 10 kaarten per wedstrijd). Deze URL geldt dan voor het gehele seizoen en alleen voor leden van jullie club.