Sportclub Irene is op zoek naar een vrijwilliger(s) voor de ledenadministratie bij de jeugdafdeling

De ledenadministratie is een belangrijke spil binnen onze vereniging. Het eerste contact bij een aanmelding en wijzigingen gedurende tijd van een jeugdspeler bij Sportclub Irene. Enkele taken van de ledenadministratie zijn:
• Bij binnenkomst van aanmelding coördinator contacten, wachten op akkoord en indeling.
• Het aanmelden van nieuwe leden in Sportlink.
• Communicatie met ouders en/of het nieuwe lid over plaatsing etc.
• Het aanvragen van overschrijving van nieuwe leden die van een andere vereniging komen.
• Het afmelden van leden in Sportlink en dit communiceren met coördinatoren/trainers etc.
• Het aan- en afmelden van nieuwe leiders, trainers, vrijwilligers in Sportlink.
• Het vullen van de bondsteams in Sportlink.
• Leiders, trainers voorzien van ledenlijsten van hun team.
• NAW-gegevens van leden up-to-date houden en aanvullen/wijzigen in Sportlink.
• Aan- en afmeldingen communiceren met afdeling contributie.

De administratieve taken van de ledenadministratie kunnen veelal van ‘thuis’ uit verzorgd worden. Daarbij zeggend is de jeugdledenadministratie wel een onderdeel van de Jeugdcommissie Samen worden er zaken opgepakt en staan de commissieleden bij waar nodig.
Wil jij onze sportclub komen versterken met deze taken? Heb je vragen over deze vacature?
Meld je dan bij jeugdcommissie@sportclubirene.nl