Vrijwilligers gezocht voor toertocht Bakenbos Challenge 2018

Het is weer bijna zover, de BAKENBOS CHALLENGE 2018. Deze vindt plaats op zondagmorgen 22 april 2018.
De organisatie is weer drukdoende om weer een schitterend parcours uit te zetten. Voor een drankje en hapje wordt weer gezorgd in de kantine van Sportclub Irene.

Voor dit evenement zijn wij nog dringend op zoek nog naar enkele enthousiaste vrijwilligers om dit evenement te begeleiden.
Taken o.a. parcours uit zetten, parkeerwacht, routebegeleider, kantine werkzaamheden, hekken plaatsen en opruimen etc.
Zaterdag middag 21 april een uurtje van 14.00 uur tot 15.00 uur en zondag morgen 22 april van 07:45 tot ca. 12:00 uur.

Heeft u interesse, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de heer Geert Schoolmeesters, bestuurslid Commerciƫle Zaken.
Mail: gschoolmeesters@welsi.nl of bel: 06 – 5322 8287

Vele handen maken licht werk!

Alvast hartelijk bedankt namens het Bestuur Sportclub Irene.