Vrijdag 22 maart Jeugdleidersvergadering

Namens het bestuur, de technische commissie en de jeugdcommissie nodigen wij u uit om vrijdag 22 maart vanaf 19:30 uur een nieuwe jeugdleidersvergadering bij te wonen.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van actuele ontwikkelingen en een vooruitblik op het seizoen 2019-2020. Achter de schermen zijn we al maanden bezig met doorontwikkelen van al hetgeen al aanwezig is binnen onze vereniging. Graag willen we jullie informeren over de stand van zaken, wat er nog gaat gebeuren, hoe we dit willen gaan bereiken en welke hulp we hierbij nog kunnen gebruiken.

Wist u bijvoorbeeld dat:
* we een nieuwe jeugdcommissie hebben?
* we momenteel bezig zijn met een nieuw voetbalbeleidsplan voor de hele (!) jeugd
* we ondersteuning gaan bieden aan alle teams, van JO19-1 t/m JO8-5?
* we hiervoor met een grote groep enthousiaste vrijwilligers samenwerken?

Dit en nog veel meer op vrijdag 22 maart om 19:30 uur in de kantine van Sportclub Irene.

We hopen iedereen te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten

Hans Schreurs