Vriendinnendag zeer geslaagd!

Na enige tijd van voorbereiding was het dan eindelijk zover, de ‘Vriendinnendag’ bij Sportclub Irene was aangebroken. Verheugd zagen we op het laatst nog wat aanmeldingen binnenkomen en zo hadden we uiteindelijk 24 deelneemsters aan deze sportieve meidenmiddag.

Een prima aantal om 6 teams te vormen en met een klein toernooi van start te gaan na eerst iedereen natuurlijk van harte welkom te hebben geheten. De groep werd onderverdeeld en kreeg een vaste leider mee als coach tijdens het toernooi en na de lunch als begeleider langs een spelencircuit.

Het werd een zonovergoten warme middag, het enthousiasme was er al snel en de sfeer onderling was gezellig. Zeven voetbal gerelateerde spellen waren er uitgezet en daarin werden toch wel hoge scores behaald die natuurlijk met een kleine prijs voor een deelneemster uit de oudste groep en één uit de jongste groep werden beloond. Als afsluiting schieten op doel volgens het last man standing principe en ook daar waren weer twee deelneemsters die een mooie prijs in ontvangst mochten nemen.

Moe, voldaan en met een ‘give-away’ tasje gevuld met leuke hebbedingen keerde iedereen huiswaarts. De reacties waren erg positief en we mogen na deze geslaagde middag in ieder geval twee nieuwe leden verwelkomen.

Een enorm dank je wel aan diegenen die op welke manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen aan deze middag en we zetten de ‘Vriendinnendag’ natuurlijk in het nieuwe seizoen wederom op de activiteitenkalender!