Voorlopige indeling jeugd 2019-2020

De voorlopige indeling voor het komend seizoen is dan eindelijk bekend, uiteraard blijft dit een voorlopige indeling.
Voordat het nieuwe seizoen gaat starten komen er nog nieuwe spelers bij en zullen er nog spelers stoppen met voetbal.
Het kan dus zijn dat er nog een aantal verschuivingen gaan plaats vinden in de indeling die wij vandaag bekend maken.

Klik hier voor de voorlopige indeling seizoen 2019 – 2020

Zoals jullie kunnen zien in de indeling staat niet bij elk team een trainer of leider, zou je het leuk vinden om begeleider, trainer, grensrechter scheidsrechter of spelbegeleider te worden bij het team van je eigen zoon of dochter? Stuur dan een mailtje naar onze vrijwilligers coördinator vrijwilligers-jeugd@sportclubirene.nl en wij zorgen er voor dat je wordt toegevoegd aan het desbetreffende team.

Eind Juni zullen wij meer informatie verstrekken over de start van het nieuwe seizoen, de eerste bekerwedstrijden, trainingstijden en de startdatum van de eerste trainingen in het nieuwe seizoen.

Namens Sportclub Irene wensen wij iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!