Voorkom dat Sportclub Irene e-mails als spam worden gemarkeerd

Ongewenste e-mailberichten, ook bekend als spam, kunnen een ongemak in uw Postvak in. Het Filter voor ongewenste E-mail in Outlook kunt u berichten die zijn waarschijnlijk ongewenste e-mail en deze naar de map Ongewenste E-mail verplaatsen identificeren. U kunt eenvoudig het niveau van bescherming tegen ongewenste e-mail wijzigen of ongewenste e-mail automatisch te verwijderen.

Het blijkt dat Sportclub Irene mail met extensie @sportclubirene.nl soms in de Spambox van leden aankomt. Mensen met een spilfunctie binnen onze club, gebruiken het Sportclub Irene mailadres voor de communicatie naar leden. Indien deze mail niet aankomt of niet gelezen wordt, kan dit natuurlijk tot miscommunicatie en zelfs tot frustratie leiden dat mensen niet goed worden geïnformeerd. Dit willen we natuurlijk voorkomen.

Kijk dus geregeld in uw Spambox en voeg het @sportclubirene.nl mail adres toe aan de lijst met veilige afzenders. De volgende keer komt dit bericht aan in uw normale Inbox.
Bedankt voor uw aandacht.

Bestuur Sportclub Irene