Voetbal  Extra Tegelen viert eerste  lustrum met drie jubilarissen!

In 2013 is in Tegelen het initiatief genomen om voetbal te organiseren voor mensen met een beperking. Landelijk en in de provincie zijn al eerder voetbalactiviteiten bij diverse verenigingen die G-voetbal bieden. In de rijke historie van het Tegelse voetbal werd het dus tijd om ook G-voetbal (Voetbal Extra) te ontwikkelen op de Tegelse grasvelden.

Na overleg van de initiatiefgroep met zowel TSC’04 als Sportclub Irene is er in het najaar 2013 gestart met G-voetbal. Eerst vriendschappelijk, maar ná de winter in competitieverband. Uniek is het samenwerkingsverband tussen TSC’04 en Sportclub Irene.

Met een stabiel bestuur van VET (Voetbal Extra Tegelen) heeft VET nu al vijf jaar een goede basis. Met ruim 13 actieve voetballers, enkele trainers en begeleiders, reizen ze voor wedstrijden door de provincie. Enkele kampioenschappen en toernooi overwinningen zijn de afgelopen vijf jaar te bewonderen geweest. Daarnaast doet VET iedere twee jaar mee met de Special Olympics die in Nederland worden gehouden. Ook wordt ingeschreven op diverse toernooien, waar ook weer grote successen zijn behaald.

Nu vieren we het vijf jarig jubileum met een gezellige lunch als start en er volgen nog andere jubileum activiteiten in het seizoen 2018-2019. Drie spelers werden gehuldigd voor hun vijf jarig lidmaatschap: Anouk Lenssen, Robin Bessems en Daniel Boonen. Na een mooie speech van voorzitster Miriam Probst werden ze in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen.

Op de foto ontbreekt door omstandigheden Daniel Boonen.

Voetbal Extra is tevens op zoek naar vrijwilligers die voor de uitwedstrijden bereid zijn om een personenbusje te rijden. Of vrijwilligers met eigen vervoer een bijdrage te leveren bij uitwedstrijden, zo’n tien keer per jaar. Interesse? Of heb je eventueel interesse in ander vrijwilligerswerk bij VET, neem vrijblijvend contact op met Miriam Probst.
Email: miriam.probst@planet.nl
Telefoonnummer: 077 – 373 63 16 of mobiel 06 – 2040 7518.