Verhoging bierprijzen en…

Sportclub Irene stopt met het schenken van Jupiler

In verband met verhoging van de inkoopsprijzen zijn wij genoodzaakt de prijzen voor bier met 10 cent per consumptie te verhogen.

• Fles Hertog Jan (30 cl) wordt € 2,10
  • Glas Herog Jan (25cl) wordt € 2,00
  • Radler wordt € 2,00
  • Desperados wordt € 2,70
  • Corona wordt € 2,70

Tevens heeft het bestuur besloten te stoppen met het tappen van Jupiler gedurende de weekenden. Er werd hier amper gebruik van gemaakt. Het tappen van alleen Hertog Jan maakt het proces voor het personeel ook eenvoudiger.

Doordeweeks blijven we Hertog Jan in flessen aanbieden. In het weekend tappen we Hertog Jan in een 25cl glas.

.

Graag willen wij alle leden en ouders wijzen op de Sportclub Irene Clubcard. Met de Clubcard krijg je 5% korting bij elke bestelling in de kantine. De 5% korting geldt ook voor non-alcoholische dranken. De Clubcard kan via de website van Sportclub Irene worden aangevraagd.

Blijf helder! Ga verantwoord met alcohol om. Onder de 18 jaar schenken wij geen alcohol!

Het barpersoneel kan vragen naar een identiteitskaart.

Indien er nog verdere vragen en/of opmerkingen zijn, dan kan er een email gestuurd worden naar: horeca@sportclubirene.nl

Met vriendelijk groet,

Bestuur Sportclub Irene