Vacature Facilitair Medewerker Kantine

Heb jij interesse en wellicht al ervaring op facilitair gebied? Heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en neem je graag het initiatief? Dan zijn wij op zoek naar een communicatieve Medewerker Facilitaire Zaken & Inkoop met als aandachtsgebied het beheer van de inkoop horeca goederen en het verrichten van conciërge werkzaamheden.

Als conciërge ben jij verantwoordelijk voor het openen en sluiten van ons Sportpark Bakenbos in Tegelen Jij bent degene die alles weet van de kantine, sleuteluitgave kleedlokalen en toezicht.

Daarnaast bestaat het werk uit voorraadbeheer, beheer van de in gebruik zijnde middelen en het rapporteren van preventief of correctief onderhoud keukenapparatuur. Je ontzorgt het kantinepersoneel door hier zelfstandig je verantwoordelijkheid in te nemen, kritisch te blijven op de processen en het veilig-, gezond- en milieubewust werken zoveel mogelijk te bevorderen.

Heb je interesse in deze boeiende vrijwilligersfunctie, neem dan vrijblijvend contact op met Joeri Kuik, bestuurslid Commerciële Zaken.

Email adres: commercielezaken@sportclubirene.nl

Bestuur Sportclub Irene