Vacature: enthousiaste Kantinemedewerker (m/v)

Functieomschrijving

Voor enkele dagdelen in het weekend zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Kantinemedewerker (M/V)! Staat gastvrijheid en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel en ben jij heel flexibel inzetbaar? Dan is Sportclub Irene op zoek naar jou!

Je werkzaamheden zijn zeer divers, maar zullen zich grotendeels afspelen achter de bar en soms in de keuken van onze kantine op de Bakenbos.

In een leuk bar team zullen je werkzaamheden bestaan uit o.a. verkoop van drank, het opnemen van bestellingen, voorbereiden van de verkoop van broodjes, verkoop snoep/ijs en warme snacks. Ook de schoonmaak van de kantine (bij sluiting) valt binnen de scope. Je houdt toezicht op de kantine en je stuurt (vaak jonge) medewerkers aan. Ervaring in leiding geven is gewenst. Daarnaast krijg je professionele ondersteuning bij het uitoefenen van je taken en er bestaat ook de mogelijkheid voor het deelnemen aan trainingen zoals sociale hygiëne, reanimeren of andere aanverwante cursussen.

Het werk is volgens een vast rooster waardoor je ruim van te voren weet wanneer je aanwezigheid op ons complex is vereist. Buiten de werkzaamheden op de reguliere voetbal zaterdagen doen we ook regelmatig een beroep op onze medewerkers voor speciale evenementen, waaronder diverse toernooien. Mocht je interesse hebben in deze functie? Reageer dan snel door een mail te sturen naar jeroen@cabooterfacilities.nl

Voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen met Jeroen Stevens: 06-2279 7277

Bestuur Sportclub Irene