Update indeling en start nieuwe seizoen

Beste voetballers en ouders,

Wij hebben de voorlopige indeling een update gegeven naar aanleiding van een aantal wijzigingen. Klik hier om de update te bekijken.

Wanneer gaan wij weer beginnen?

– Vanaf Maandag 19 Augustus verwachten wij alle teams weer op de trainingsvelden, dan zijn alle schoolvakanties weer voorbij en kunnen we allemaal weer beginnen! Mocht je met je team graag een week eerder willen beginnen met trainen? Meld je team dan aan via planning@sportclubirene.nl , niet aanmelden betekent ook niet trainen in die week.
– Op Vrijdag 23 Augustus hebben wij de Kick-off voor het nieuwe seizoen, hier worden alle leiders en trainers verwacht aanwezig te zijn waarbij ze uitleg krijgen over waar ze terecht kunnen voor vragen en hoe alles werkt binnen Sportclub Irene. Informatie over deze avond volgt nog.
– De eerste wedstrijden voor de beker staan gepland in het weekend van 31 Augustus.
– Mocht je als trainer graag oefenwedstrijden willen inplannen? Thuis wedstrijden vooraf graag communiceren met planning@sportclubirene.nl , dit i.v.m. het grote onderhoud dat op dit moment plaats vindt op de velden 1 t/m 4 die voorlopig nog niet bespeelbaar zijn.