Uit de oude doos, deel 63

Deel 63, het vervolg van het vorige deel over R.K.V.V. Steijl. Hadden we in het vorige deel hoofdzakelijk materiaal over de eerste 10 jaar van de vereniging, nu materiaal vanaf het 10 jarig bestaan in 1937. Bij groot aantal foto’s missen we nog de gegevens. Wie kan ons helpen? Stuur dan een email naar Jan Trepels.

Foto 459

Briefkaart ter gelegenheid 10-jarig jubileum in 1937

Foto 460

1-ste elftal. Seizoen onbekend. Knielend Toën van Heel, Krijn Beurskens, Thei Cremers, onbekend, Piet Gubbels. Sjtaond Wielie Beurskens, Pierre Joosten, Lei Poeth, Thei Beurskens, Jan van Eijck en Karel Abels. Wie weet de nog ontbrekende naam en uit welk seizoen deze foto is.

Foto 461

1-ste elftal. Seizoen onbekend. Aantal zelfde spelers als op foto 460. Wie weet uit welk seizoen deze foto is en weet alle namen van de spelers?

Poster voor competitiewedstrijd E.V.V. (Echt) – Steijl. Datum onbekend.

Foto 462

Jeugd R.K.V.V. Steijl +/- 1944. Foto genomen op de Alland. Achterste rij v.l.n.r.: Leider Thei Beurskens, Wim Joosten, onbekend, onbekend en Piet van Hameren. Middelste rij v.l.n.r.: Baer van Hameren, onbekend, Niek Hawinkels, Toon Jans, Nent Knapen en leider Lei Engels. Voorste rij v.l.n.r.: Wilhelm Knapen, Martin Aarts, Steeghs en leider Krijn Beurskens. Wie weet de nog ontbrekende namen?

Foto 463

1-ste elftal. Jaartal en namen onbekend. Wie kan ons helpen?

Foto 464

Jeugdteam R.K.V.V. Steijl. Seizoen onbekend. Achterse rij leider links is Thei Beurskens en leider rechts Toon Gubbels. Rechts onder knielend Jan Holthuyzen. Wie weet welk seizoen en overige namen.

Foto 465

Jeugdteam R.K.V.V. Steijl. Seizoen en namen onbekend. Wie kan ons helpen?

Nieuwe Venlosche Courant 18 oktober 1938 over ingebruikname nieuw speelveld op de Alland op 16 oktober 1938. De wedstrijd werd overigens met 1-0 gewonnen door R.K.V.V. Steijl.

Foto 466

Jeugdteam R.K.V.V. Steijl. Seizoen en namen onbekend. Wie kan ons helpen?