Uit de oude doos, deel 56

Naast foto’s en o.a. oude clubblaadjes ontvangen wel ook plakboeken met daarin wedstrijdverslagen en clubnieuws uit kranten. Zo ook eentje met clubnieuws van seizoen 1949-1950 uit de Tegelse Courant, geplakt in een oud jaarverslag uit 1948 van “De Volharding” uit Tegelen (zuinigheid met vlijt). In deze “Uit de oude doos, deel 56” laten wij u naast de kaft van dat boekje ook een zestal bladzijdes zien. Daarnaast nog 6 teamfoto’s van Sportclub Irene uit de jaren ’50 die we onlangs hebben ontvangen. Bij deze foto’s een aantal vragen zoals uit welk jaartal is de foto, van welk team en wie zijn de spelers en trainers/leiders die op de foto staan. Kunt u ons hiermee helpen, stuur dan een email naar Jan Trepels

Foto 397

Team Sportclub Irene met onbekend team. Wie weet welk ander team het is en welk team met namen spelers en leiders van Sportclub Irene? En uit welk jaar is deze foto?

Foto 398

Foto 399

Sportclub Irene B-team, kampioen seizoen 1953-1954. Wie weet welk B-team dit is en de namen van spelers en leider?

Foto 400

Team Sportclub Irene uit seizoen 1958-1959). Rechts staande leider Jan Holthuyzen met links ernaast Pierre Rutten. Doelman is Ar Cremers. Verder op de foto Staaks, Huskens, Hilbers, Janssen, Rijvers, Nijs, Peys, Brulot, Hermans, Rayer, Reloux. Wie weet welk team dit is en de volgorde van de namen bij de spelers op de foto?

Foto 401

Team Sportclub Irene dat bisschopsbeker heeft gewonnen. Links leider Jan Holthuyzen. Wie weet overige namen van spelers op de foto, welk team dit is en uit welk seizoen?

Foto 402

Jeugdteam Sportclub Irene. Rechts achter leider Jan Holthuyzen. Wie weet welk team dit is, uit welk seizoen en namen van de spelers en andere leider?