Uit de oude doos, deel 52

In nummer 52 van “Uit de oude doos” gaan we terug naar de jaren ’90 en het begin van deze eeuw met foto’s van diverse jeugdteams. Bij een aantal foto’s staan nog wat vragen open: wie zijn de personen op de foto en wanneer is deze foto genomen etc.? Kunt u ons hiermee helpen? Stuur dan een mail naar Jan Trepels

Foto 357

Sportclub Irene E1, seizoen 1977-1978. Achterste rij v.l.n.r.: Paul Engels, Bart Hovens. Middelste rij v.l.n.r.: Thomas Rogge, Ron Cremers, Ben Peters, Norbert Ketels, Leon Gubbels, Perry Bonten, Hans Klerken
Voorste rij v.l.n.r.: Peter Lauret, Maurice Beurskens, Jean Paul Beurskens, Ge Huismans, Klaus Tophoven, Rick Bonten, Harold Huismans.

Foto 358

Sportclub Irene D2, seizoen 2001-2002 op 08-06-2002 als winnaar D-toernooi Tiglieja. Staande v.l.n.r.: Arno Coppen, Tom Gubbels, Remy Persijn, Jordy Trepels, onbekend (geen speler Irene), Stephan Curvers, Elmar van Kampen, John Franzen. Middelste rij v.l.n.r.: Kevin Janssen, Luc Peters, Niek Beurskens, Damien Colbers, Sven Geurts, Tom Coppen, onbekend. Liggend v.l.n.r.: Ivo Hagens en Danny Geraats. Wie weet de nog ontbrekende namen en voornamen?

Foto 359

Sportclub Irene E1, seizoen 2000-2001. Staande v.l.n.r.: Quin Kruijsen, , Ivo Hagens, Elmar van Kampen, Niek Beurskens en Jordy Trepels. Gehurkt v.l.n.r.: Jos Dekkers, Martijn Kessels, Kevin Janssen, Damien Colbers, Edinho Timp en John Franzen.

Foto 360

Trainers Sportclub Irene C1, seizoen 2004-2005. V.l.n.r.: Hans Kusters, Ger Timp, Marvin Timp, John Franzen en Rob Haanen.

Foto 361

Sportclub Irene C1, seizoen 2005-2006. Staande v.l.n.r.: John Franzen, Marvin Timp, Perry Colbers, Sam Dings, Lennard Hertogen, Lars Custers, Coen Janssen, Jeroen Thijssen, Edinho Timp, Ger Timp en Hans Custers. Knielend v.l.n.r.: Max Teeuwen, Raoul Killaars, Ricardo Tip, Boy Rooskens, Imo Selen, Toby Colbers en Donnie van Dreumel.

Foto 362

Sportclub Irene D1 seizoen 2004-2005. Toernooi Zevenaar 13 – 15 mei 2005. Achterste rij v.l.n.r.: Nel Schroemges, Harold Jansen, Sander Coort en Mat Colbers. Staande v.l.n.r.: Frank Rijks, Donnie van Dreumel, onbekend, onbekend, Imo Selen, ? Custers, Eelco Jansen en onbekend. Zittend v.l.n.r.: onbekend, onbekend, Jeroen Thijssen. Liggend v.l.n.r.: ? Colbers, ? Colbers en onbekend. Wie weet de nog ontbrekende namen en voornamen?

Foto 363

Sportclub Irene B1, Kampioen seizoen 2003-2004. Staande v.l.n.r.: Roel Ververgaart, Huub Bloemers, Roy Verschoor,  Tim Engels, Lars Rijnvos, Tim Janssen, Sebastiaan Gubbels, Jan van Dijk, Peter Coort en Hans Coort. Gehurkt v.l.n.r.: Dirk Vestjens, Stefan Hagens, Mark Martens, Soufian Boulayounne, Davy Dorssers, Thijs Vullings, Bob Peters en Rafik Arssi.

Foto 364

Team dat op 20 december 2003 het kampioenschap viert. Welk team is dit? Enkele namen van trainers/spelers zijn bekend maar wie weet alle namen van de personen op de foto?

Foto 365

Welk team is dit en uit welk seizoen? Wie zijn de spelers en leiders op deze foto?

Foto 366

Welk team is dit en uit welk seizoen? Wie zijn de spelers op deze foto?