Uit de oude doos, deel 51

“Uit de oude doos” nummer 51 met foto’s van senioren uit de jaren ’60. Bij een aantal foto’s staan nog wat vragen open: wie zijn de personen op de foto en wanneer is deze foto genomen etc.? Kunt u ons hiermee helpen? Stuur dan een mail naar Jan Trepels

Foto 347

Blerick 1 – Sportclub Irene 1 op 16 april 1967 (1-ste klasse F, Zuid II) Uitslag: 2-3
Sportclub Irene speler Nic Beurskens.

Foto 348

Sportclub Irene 1 – Heer 1 op 6 april 1969 (1-ste klasse F, Zuid II) Uitslag 2-2
Sportclub Irene speler Nic Beurskens.

Foto 349

Receptie van de bruiloft van Ad Op het veld en José van Dijk op 29 Mei 1962. Alle namen van links naar rechts. Bovenste 4: Wim Hendriks, bruid José, Nelly Hendriks, bruidegom Ad. Daarvoor: Jan Frenken, Ui Derks, Ad van Eijk, Pau Beurskens en Jan Holthuyzen (zwarte Jan). Daarvoor: Frans Geraads (voor Pau Beurskens), Anton (Ton) Janssen, jeugdleider, Lei Krijn, en Jeugdvoorzitter Wiel Konings. Onderste rij: onbekende dame op schoot van onbekende, Herm Geraads, Hannie Jentjens, Annie Kempen, iets daarvoor Geert Geraads, daarnaast Jan Holthuyzen ( de roeïe), Krijn Snijders en Jet (achternaam onbekend), latere echtgenote van Leo Krijn. Wie weet de nog ontbrekende namen?

Foto 350

Sportclub Irene 2, begin jaren ’60? Staande v.l.n.r.: Jan Westheim, onbekend, Kuub Janssen, Jan Relou, Krijn Snijders, Frans Stoffels, Pau Giessen, Wie Hendriks en Jo Rijnders. Gehurkt v.l.n.r.: Theo van Lier, Piet Schroemges, Sjeng Gerards, Graad Janssen, Leo Krijn, Jan Jacobs en Huub Schell. Wie weet uit welk jaar deze foto is en de ontbrekende naam?

Foto 351

Team en jaartal onbekend. Staande v.l.n.r. Ui Derks, Henk Schell, Franssen, Jan Smeets, Martin Couxmaux, v.Leeuwen en Sjeng van de Kerkhof. Gehurkt v.l.n.r.: Eng Broks, onbekend, Sjraar Wilms, Lambert Lucker, Sjeng van de Kerkhof en Pieter van Rhee.
Wie weet de nog ontbrekende naam, welk team dit is en uit welk jaar?

Foto 352

Sportclub Irene 2 na uitwedstrijd begin jaren ’60 in café in Echt. V.l.n.r.: Jan Thielen, Frans Geraads, Jeu Coopmans, Sjeng Gerards, Sjeng van de Kerkhof en Sjaak Gerards. Zie ook foto 353. Wie weet in welk jaar dit is geweest en na welke uitwedstrijd?

Foto 353

Sportclub Irene 2 na uitwedstrijd begin jaren ’60 in café in Echt. V.l.n.r.: Jan Thielen, Sjeng Gerards, Sjaak Gerards, Huub Denessen, Henk Schell en Wieke Geijbels. Zie ook foto 352. Wie weet in welk jaar dit is geweest en na welke uitwedstrijd?

Foto 354

Hoogstwaarschijnlijk 2-de elftal. Jaartal onbekend. Staande v.l.n.r.: Sjeng Gerards, Relou, Leo Krijn, Piet Schroemges, Krijn Snijders, Huub Janssen, Pau Giessen, Wiek Hendriks,. Gehurkt v.l.n.r.: Frans Stoffels, Huub Schell, Graat Janssen, Theo van Lier, Ard Cremers, Jacobs en Jo Rijnders. Wie weet uit welk jaar deze foto is en van welk team?

Foto 355

Het zelfde team als op foto 354. Voor namen zie dan ook bovenstaande foto. Alleen de vraag: is dit het 2-de elftal en uit welk seizoen?

Foto 356

Sportclub Irene 2. Staande v.l.n.r.: Huub Schell, Wie Geijbels, Jan Thielen, Sjaak Gerards, Sjeng van de Kerkhof, Frans Gerards en Jeu Coopmans. Gehurkt v.l.n.r.: Toon Geijbels, Sjeng Gerards, Ard Cremers, Huub Denessen en Henk Schell. Vraag: van wanneer is deze foto en waar is deze genomen (Zuid-Limburg?)