Uit de oude doos: deel 46

In deel 46 van “Uit de oude doos” gaan we terug naar seizoen 2007 – 2008. We hebben de teamfoto’s van het damesteam en de 9 senioren teams. Wie kan ons helpen met de namen van de personen op de foto? Stuur dan een email naar jjtrepels@home.nl.

Foto 298

Dames 1, seizoen 2007 – 2008. Wie weet alle namen van de dames?

Foto 299

Sportclub Irene 1, seizoen 2007 – 2008. Staande v.l.n.r.: Eric Caasenbrood, Carrie Linssen, Soufiane Boulayoune, Patrick van Ulft, Kevin Janssen, Maurice Noten, Geert Hagens, Roy Verschoor, Luc Gommans, Fouad Boulayoune, Mo Mezzani, Peter Linssen, Pierre Sander. Gehurkt v.l.n.r.: Jos Dekkers, Sander Coort, Luc Janssen, Roel Verberkt, Pascal Dekkers, Davy Dorssers, Jules Martens, Jens Janssen, Bas Smeets, Lars Verheijden en Rob Peters.

Foto 300

Sportclub Irene 2, seizoen 2007 – 2008. Staande v.l.n.r.: Lars Janssen, Tim Janssen, Pieter Janssen, Frank Schroemges, Jordy Colbers, Gilian Timp, Bart Verheijden, Luc van Deuzen, Joey Driessen, Frans Swinkels, onbekend en John Verstappen. Gehurkt v.l.n.r.: Bob Peters, Ron Dings, Sven Laumans, Luc Ottenheijm, Swinkels (keeper), Tom van Rhee, Murat Han, Ron Peters en Norbert Ketels. Wie weet de ontbrekende naam?

Foto 301

Sportclub Irene 3, seizoen 2007 – 2008. Op de foto o.a. Jean-Paul Beurskens, Jack Kusters en Maurice Beurskens. Wie weet alle namen van de heren op de foto?

Foto 302

Sportclub Irene 4, seizoen 2007 – 2008. Staande v.l.n.r.: Theo Coort, Peter Nijs, Rene Hinze, Danny Evers, Janny Derks, Arrie Cremers, Mike Faassen, Rene Snijders, Mark Hendrikx. Gehurkt v.l.n.r.: Leon Steechs, Maurice Timmermans, Patrick Vervoort,  Rik Bonten, Erik de Bitter, Carry Pijls.

Foto 303

Sportclub Irene 5, seizoen 2007 – 2008. Wie weet de namen van de spelers?

Foto 304

Sportclub Irene 6, seizoen 2007 – 2008. Staande v.l.n.r.: Koos Schampers, Theo Hagens, Piet Denessen, Tom Gubbels, John Hermans, Ben Franssen, Ger Timp, onbekend, Tonnie Gubbels en Danny Verbong. Gehurkt v.l.n.r.: Jan Jochijms, Huub Engelen, onbekend, Eric Daniels, onbekend, Hans Coort en onbekend. Wie weet de nog ontbrekende namen?

Foto 305

Sportclub Irene 7, seizoen 2007 – 2008. Wie weet de namen van de spelers en leiders?

Foto 306

Sportclub Irene 8, seizoen 2007 – 2008. Wie weet de namen van de leiders en spelers?

Foto 307

Sportclub Irene 9, seizoen 2007 – 2008. Staande v.l.n.r.: Thomas Rogge, Robert Schoolmeesters, Jeroen Thissen, Tom van Enckevoort, Thijs Beurskens, Twan Beurskens, Sven Faassen, Twan Verstraten en Leon Gubbels. Gehurkt v.l.n.r. Bart Schouwenberg, Tommy Li, Frank Geertjes, onbekend, ? Geraets, Erwin Felten en Ger Jacobs. Wie weet de ontbrekende naam?