Uit de oude doos: deel 43

Ook in deze “Uit de oude doos, deel 43” foto’s van de jeugd van Sportclub Irene uit de jaren ’60. Ook nu vragen wij weer hulp bij enkele foto. Kunt u ons hierop antwoord geven? Stuur dan een email naar jjtrepels@home.nl.

Foto 273

Op 21 juni 1964 won Sportclub Irene A1 de finale om de Bisschopsbeker. Hier overhandigd de (hulp)Bisschop de beker aan aanvoerder J. Rutten.

Foto 274

Op 5 juli 1964 speelde Sportclub Irene A1 de landelijke finale om de Bisschopsbeker in Uithoorn. Sportclub Irene, winnaar van Poule B, verloor de finale tegen de winnaar van Poule A, Achilles 1912 uit Hengelo met 2-0. De reserves, v.l.n.r.: Henk Leenders, Jan Toma, Karel Vossen en Ger Verbong staan langs de lijn toe te kijken.

Foto 275

Sportclub Irene A1 op 5 juli 1964 in Uithoorn tijdens de landelijke finale om de Bisschopsbeker. Staande v.l.n.r.: Thei Beurskens (trainer), Loek Rijvers, Koos Schampers, Heini Giesbertz, Piet Schrömbgens, Pierre Litjens, Wiel Smeets (leider). Knielend v.l.n.r.:Ger Gerards, Wiel Heijmans, Huub Faassen, Pierre Rutten, Wiel Wilmsen, Hans van Benthum.

Foto 276

Op de terugweg van Uithoorn (zie foto 274 en 275)) werd Someren nog aangedaan voor een gezellig uitje. V.l.n.r.: Koos Schampers, Frits Rutten, Wiel Willemsen, Baer Cremers, Thei Beurskens, vrouw Huub Smeets, Huub Smeets, Wiel Konings.

Foto 277

Jeugdteam van Sportclub Irene uit 1964. Wie weet welk team dit is en de namen van de spelers op de foto?

Foto 278

Pupillenelftal “De Kraaien”in 1964 na behalen van kampioenschap. Leider, midden achter de spelers, is Toon Smeets. Wie weet de namen van de spelers?

Foto 279

Voorzitter Wiel Smeets overhandigd de aanvoerder van Pupillenelftal uit 1964 de beker i.v.m. behaalde kampioenschap. (Zie foto 278). Leiders v.l.n.r.: Toon Smeets en Henk Schell. Wie weet de naam van deze speler?
Foto 280

A-team Sportclub Irene tijdens Pinkstertoernooi voor A-teams op 6 juni 1965. Staande v.l.n.r.: Jan Holthuijsen, onbekend, onbekend, Jos Schmidt, Hay Schell, John Willems?, Piet van Dijk. Zittend v.l.n.r.: onbekend, Wim Holthuijsen, Theo Konings, onbekend, Jan Stapel, Paul Rijvers.

Foto 281

Sportclub Irene A3, seizoen 1965-1966. Staande v.l.n.r.: Ger Holtman, Bert Vercauteren,J. Dinessen, P. Colbers, Peter Duniec, Ad v. Hintem. Gehurkt v.l.n.r.: Clim Vermeulen, Hay Doumen, Henk Reijnders en J. Bitter.
Foto 282

Sportclub Irene C1, seizoen 1966-1967. Wie weet de namen van leiders en spelers op deze foto?