Sam en Eline mogen naar Barendrecht

Onlangs heb je deelgenomen aan selectieactiviteiten met de Meisjes o15 Noord/Oost, Zuid en West. Hierbij kan ik je melden dat je wordt uitgenodigd deel te nemen aan een vervolgactiviteit voor de Meisjes o15 Landelijk, met de meisjes onder 15 jaar Noord/Oost, Zuid en West en dat is een felicitatie waard !!

Zo begint de brief die twee meisjes van JO15-1 in de (digitale) bus hebben ontvangen. Of Sportclub Irene hier trots op is? Jazeker, twee meiden van onze club behoren tot de beste speelsters van Nederland in hun leeftijdscategorie!

Volgende week dinsdag 12 december melden Sam Peeters en Eline Wullms, want om deze twee meiden gaat het, zich op Sportpark ’t Nieuwe Oost in Barendrecht om deel te nemen aan de gezamenlijke training met aansluitend een onderlinge wedstrijd.

Wij wensen Sam en Eline heel veel succes en metname heel veel plezier toe. Geniet er van!