Teamfoto’s seizoen 2018-2019 (Update 5)

Op zaterdag 13 oktober zullen er foto’s gemaakt worden volgens onderstaand schema:

Zaterdag 13 oktober 2018
8:20 – 8:30: JO9-4
8:50 – 9:00: JO9-3, JO10-2
Naast de teamfoto’s zullen van jeugdspelers vanaf JO12 ook profielfoto’s gemaakt worden die gebruikt gaan worden voor Sportlink.

Dit is het laatste weekend waarin het maken van teamfoto’s wordt gepland. Teams waarvan nog geen foto gemaakt is dienen zich zelf bij de fotograaf te melden om een afsprak te maken.
Mocht er om een of andere reden niet mogelijk zijn om een teamfoto van een team te maken (of op een ander tijdstip) dan is er verzoek om dit tijdig via mail bij fotograaf aan te geven. Bij slecht weer (regen) gaat het maken van de teamfoto’s niet door. Zie info schermen.

De teamfoto’s worden op het hoofdveld gemaakt. Verzoek aan de leiders van bovenstaande teams is om:
– tijdig op het hoofdveld aanwezig te zijn
– ervoor te zorgen dat het team bij betreden veld compleet is, zowel spelers als leiders. (en niet dat er op het laatst nog iemand gezocht moet worden in kantine, kleedkamers etc.)
– ervoor te zorgen dat spelers er “netjes” op staan bij betreden veld, dus shirtjes in de broeken en kousen opgetrokken.
– de spelers erop te wijzen de aanwijzingen op te volgen zodat het maken van de teamfoto vlug kan verlopen.

De foto’s zullen o.a. gebruikt worden voor het verfraaien van de teampagina’s op de website van Sportclub Irene. Sinds enkele jaren is dit een steeds populairder wordend fenomeen. Hopelijk zullen dit jaar ook weer vele teams hiervan gebruik gaan maken. Met elkaar communiceren, de vereniging laten meeleven met jullie ervaringen, wedstrijdverslagen etc. Meer informatie verkrijgbaar bij webmaster.

De informatie op de website is voor iedereen die internet heeft toegankelijk. Daarom willen jullie vragen om discreet met dit communicatiemiddel om te gaan en beschaafd te blijven in uitlatingen. Het internetprotocol kan jullie hierbij helpen. Bij voorbaat dank.

Af en toe komt het voor dat teams via andere websites of Facebook de ‘wereld’ willen informeren. We kunnen dit niet verbieden! Het is in elk geval verboden om gelijkende URL’s, de foto’s en de logo’s van de Sportclub Irene website te gebruiken.
Een succesvol seizoen gewenst en veel plezier op JULLIE website.