Teamfoto’s seizoen 2017- 2018 (update 6)

Komende zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober zullen de volgende teamfoto’s gemaakt worden volgens onderstaand schema. Van de spelers/speelsters van de JO19 t/m JO13 teams zullen tevens profielfoto’s gemaakt worden t.b.v. de digitale spelerspas. Zie het aanvullend bericht.

Zaterdag 28 oktober:

10:00 – 10:30 uur: JO8-1, JO13-4, G1

11:40 – 11:50 uur: JO14-1

14:00 – 14:10 uur: JO17-2, JO17-3

Zondag 29 oktober:

11:15 – 11:30 uur: 6-de

De volgende en laatste teamfoto’s zullen gemaakt worden op zaterdag 4 november.

Mocht er om een of andere reden niet mogelijk zijn om een teamfoto van een team te maken (of op een ander tijdstip) dan is er verzoek om dit tijdig via mail bij fotograaf aan te geven. Bij slecht weer (regen) gaat het maken van de teamfoto’s niet door. Zie info schermen.

De teamfoto’s worden op het hoofdveld gemaakt. Verzoek aan de leiders van bovenstaande teams is om:

• tijdig op het hoofdveld aanwezig te zijn
  • ervoor te zorgen dat het team bij betreden veld compleet is, zowel spelers als (en niet dat er op het laatst nog iemand gezocht moet worden in kantine, kleedkamers etc.)
  • ervoor te zorgen dat spelers er “netjes” op staan bij betreden veld, dus shirtjes in de broeken en kousen opgetrokken
  • de spelers erop te wijzen de aanwijzingen op te volgen zodat het maken van de teamfoto vlug kan verlopen.

De foto’s zullen o.a. gebruikt worden voor het verfraaien van de teampagina’s op de website van Sportclub Irene. Sinds enkele jaren is dit een steeds populairder wordend fenomeen. Hopelijk zullen dit jaar ook weer vele teams hiervan gebruik gaan maken. Met elkaar communiceren, de vereniging laten meeleven met jullie ervaringen, foto’s uitwisselen etc.

De informatie op de website is voor iedereen die internet heeft toegankelijk. Daarom willen jullie vragen om discreet met dit communicatiemiddel om te gaan en beschaafd te blijven in uitlatingen. Het internetprotocol kan jullie hierbij helpen. Bij voorbaat dank.

Af en toe komt het voor dat teams via andere websites of Facebook de ‘wereld’ willen informeren. We kunnen dit niet verbieden! Het is in elk geval verboden om gelijkende URL’s, de foto’s en de logo’s van de Sportclub Irene website te gebruiken.

Een succesvol seizoen gewenst en veel plezier op JULLIE website.