Sportclub Irene speelt aanstaande zondag thuis derby tegen sv Blerick

Aanstaande zondag krijgt het 1ste elftal sv Blerick op bezoek. Na enkele jaren een stabiele 2e klasser te zijn geweest dreigt er dit seizoen degradatie voor Blerick.
Zoals het er nu naar uit ziet kunnen de Blerickenaren zich alleen maar middels de nacompetitie redden. Of er zou een wonder moeten gebeuren door vanaf komende zondag de nodige punten te gaan pakken waardoor zezich alsnog “vrij”zouden kunnen spelen. Sportclub Irene zal aan de bak moeten want een kat in het nauw maakt rare sprongen. Uiteraard zal er alles aan gedaan worden om de punten in Tegelen te houden. Want de tricolores hebben zich vast voorgenomen om in de resterende 12 wedstrijden de nodige punten te pakken om zodoende naar de subtop van de ranglijst te klimmen. Kortom redenen genoeg om er weer een leuke wedstrijd van te maken.

Zondag 8 april 14:30 uur Sportpark de Bakenbos

Sportclub Irene 1 – sv Blerick 1