Sportclub Irene MO13-1 en JO11-1 voorjaarskampioen!!

Zowel Sportclub Irene MO13-1 als Sportclub Irene JO11-1 hebben zaterdagmorgen 2 juni beslag weten te leggen op het voorjaarskampioenschap in hun klasse.

Eerst kon de MO13-1 het kampioenschap gaan vieren na een eenvoudige 10 – 0 overwinning op de MO13-1 van RKSVN. Negen wedstrijden werden met winst afgesloten en een met verlies. En een doelsaldo van maar liefst + 92. Het team kan ook nog het dubbel halen. Volgende week zaterdag 9 juni spelen ze om 15:30 uur in Schijndel de bekerfinale tegen Achilles Reek MO13-1.

Enkele minuten later klonk ook het eindsignaal op veld 4 en door de 2 – 0 overwinning op FC Oda JO11-1 kon ook daar het feest losbarsten. Van de 11 gespeelde wedstrijden werden er 9 gewonnen, een gelijk gespeeld en een ging er verloren.

Namens de gehele Irene-familie wensen we beide teams proficiat en de MO13-1 succes in de bekerfinale. Gelegenheid om de teams te feliciteren is er tijdens de kampioenavond op zaterdag 9 juni.

Sportclub Irene MO13-1. Klik hier voor alle foto’s van wedstrijd.

Sportclub Irene JO11-1