Sportclub Irene kleurt Oranje

“Van harte gefeliciteerd! Wij nodigen je graag uit voor 2 selectie activiteiten met de (voorlopige) KNVB groep opleidingsgebied Zuid. Deze uitnodiging heb jij verdiend, omdat je bij eerdere KNVB activiteiten of bij jouw club goed hebt gepresteerd!”

Zo begint de brief die een achttal leden van Sportclub Irene de afgelopen dagen op de deurmat hebben gekregen.

Op maandag 8 en 15 oktober trainen Eline Wullms en Sam Peeters (beide spelend in JO15-1) op de velden van vv SV Tivoli in Eindhoven mee met de (voorlopige) selectie meiden onder 16. Ook Imke Kessels, die Sportclub Irene afgelopen zomer verruilde voor Borussia Mönchengladbach, behoort tot de selectie van in totaal 22 speelsters.

Op de woensdagen 3 en 10 oktober mogen de heren Daan Dijkman (JO14-1), Daniël Blazevic en Jarno Jacobs (beide JO13-1) hun kunsten vertonen tijdens de KNVB selectie activiteiten jongens onder 13 werkgebied zuid II. Zij blijven iets dichter bij huis, de trainingen vinden plaats bij VVV-Venlo.

Tevens mogen op 3 en 10 oktober drie spelers van Sportclub Irene naar het sportpark van vv OVC’26 in Tilburg voor selectietrainingen jongens onder 14. Het gaat om Tijn Propst en Sten Hodselmans, beide spelend voor JO14-1, plus Edin Salihovic (JO15-1).

Wij wensen allen heel erg veel succes en plezier toe!