Sportclub Irene JO15-2 kampioen 3e Klasse 301

Nadat Venlosche Boys op 1 wedstrijd voor het einde van de competitie in punten gelijk was gekomen en zelfs bovenaan kwam te staan vanwege een beter doelsaldo,volgde zaterdag 25 mei de ontknoping in Tegelen. Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd,waarbij de Boys iets beter uit de startblokken kwamen. Echter nadat Irene 15-2 de zenuwen in bedwang had gekregen,werd ook langzamerhand Venlosche Boys terug gedrongen.

Nadat de keeper van de Boys uitviel en werd vervangen door een veldspeler was het vrijwel direct raak. Anwar Willems was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te schieten. Vlak voor de thee werd de voosprong verdubbeld 2-0,wéér Anwar Willems.

Na de rust gingen de Venlosche Boys meer druk zetten en werd het na enkele minuten 2-1 . Heel even zocht Irene naar het juiste spel echter dat duurde niet lang,na een een tweetje tussen Milan Bloem en Mirsad Aslan,knalde Mirsad de bal snoeihard tegen de touwen!
Het slotakkoord werd verzorgd door Dani Capotorto,die met een bekeken boogbal de keeper van Venlosche Boys kansloos liet.

Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheids,kon de champagne worden ontkurkt!
Sportclub Irene JO15-2 kampioen 3-de klasse 301.