Sportclub Irene JO13-3 Kampioen!

Na een zenuwslopend seizoensslot is JO13-3 afgelopen zaterdag toch nog kampioen geworden. JO13-3 had na een zure nederlaag vorig weekend in en tegen VCH het kampioenschap niet meer in eigen handen.

Met twee punten achterstand op de directe concurrent VCH moest JO13-3 eerst zelf winnen thuis tegen Kessel en de eindstand afwachten van VCH. Na een goede wedstrijd en een klinkende overwinning van 6-0 tegen Kessel moest VCH later op de dag voetballen in Neer. Dankzij een 2-2 gelijkspel verspeelden zij een voorsprong van twee punten en komen beide ploegen op dezelfde eindstand in punten en in doelsaldo. Mede door een productievere voorhoede gaan onze jongens onder leiding van Dries en Dion VCH voorbij in de eindstand.

Namens Sportclub Irene van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!