Regiofinales op 2 juni in Sevenum

Dankzij een 3-4 overwinning tegen Sparta’18 JO13-1 heeft Sportclub Irene JO13-1 vanavond de finale van de KNVB beker bereikt.

Het was een prachtige pot tussen twee teams die elkaar in de competitie ook weinig ontlopen. Maar na zestig minuten voetbal ging de overwinning uiteindelijk toch mee naar Tegelen, en is het bereiken van de finaleplaats een feit.

Alle districtsfinales vinden plaats op zaterdag 2 juni, toevallig op hetzelfde terrein als waar vanavond de halve finale werd gespeeld, bij het 100-jarig jubilerend Sparta’18 in Sevenum. Tegenstander voor Sportclub Irene JO13-1 is vv Laar JO13-1, die vorige week al met 2-4 bij RKSVN JO13-1 hadden gewonnen.

Heren spelers en trainers, proficiat met deze prachtprestatie, en heel veel succes op 2 juni!