Sportclub Irene feliciteert Danny Caelen met behalen HO C

Dinsdagavond heeft de laatste cursusavond plaatsgevonden van de opleiding HO C bij GFC ’33 te Grubbenvorst.
Afgelopen seizoen zijn er in onze regio 10 mensen gestart met deze opleiding tot Hoofd Opleiding C, wat een pilot is van de KNVB.

Deze opleiding is opgezet voor de voetbaltechnische coördinator binnen een vereniging.
De Hoofd Opleiding heeft als taak op zoek te gaan naar de optimale ontwikkelingsmogelijkheden om de spelers op te leiden en de trainers, coaches en staf te ontwikkelen.

Dinsdagavond hebben 7 van de 10 mannen het certificaat ontvangen na een jaar hard werken.
Danny, bedankt voor je inzet en wij zijn als Sportclub Irene op de goede weg om een gedegen Jeugdopleiding neer te zetten.

In het nieuwe seizoen zullen Thomas Rogge en Bram Voss de HO C cursus gaan volgen.

Gefeliciteerd namens Sportclub Irene!