Sportclub Irene doet weer mee aan de Grote Clubactie!

Beste sportvriend,

Via een eerder artikel hebben we al aangekondigd dat we dit jaar zullen meedoen aan de landelijke Grote Clubactie. Deze week zullen de loten aan de leiders van de diverse teams door leden van de selectie worden uitgedeeld. We vragen aan alle leiders deze loten uit te delen en de actie te promoten en te ondersteunen.

Doel van deze actie is, met medewerking van alle leden, een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor de aanleg van een kunstgrasveld voor de jongste jeugdleden naast de kantine. De Grote Clubactie is een goede manier om binnen enkele jaren een extra bedrag ter beschikking te hebben. Waarbij alle leden een duit in het zakje kunnen doen: door het doen van een kleine moeite zijn we samen in staat een behoorlijk bedrag te verdienen.

Hoe werkt dit en wat wordt er van je verwacht?
Je ontvangt drie loten: een lot kost € 3,00. Met een lot maak je kans op maar liefst € 100.000 belastingvrij! Wij gaan ervan uit dat jij als lid van Sportclub Irene in staat moet zijn om minimaal drie loten te verkopen. De loten kunnen tegen contante betaling worden verkocht: omdat je de loten ontvangt via de leider van je team, kun je het ontvangen bedrag ook weer bij hem/haar inleveren. De loten mogen verkocht worden in de periode vanaf zaterdag 15 september (niet eerder!!) tot en met dinsdag 11 december a.s. Wij adviseren om direct 15 september te beginnen, omdat ook andere verenigingen kunnen meedoen aan deze actie. Na vier weken willen we een tussen stand opmaken van de verkochte loten en de opbrengst zal dan via de leiders worden opgehaald.

Belangrijk om te weten:
Mocht het zo zijn dat je op dinsdag 11 december nog niet verkochte loten in je bezit hebt, dan zien wij dat als verkochte loten en dien je het bijbehorende bedrag dus te betalen.
Het is dus erg belangrijk deze niet verkochte loten tijdig in te leveren bij jouw leider. Uiteraard gaan we ervan uit dat je ze gewoon verkoopt en jouw club ondersteunt!
Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om meer loten te verkopen: deze zijn via de leider te verkrijgen. Hij/zij heeft altijd reserveloten in zijn bezit. Voor de jeugdleden zullen enkele mooie prijzen ter beschikking gesteld worden voor hen die het meest aantal loten verkopen te weten:
1e prijs: trainingspak van club naar keuze t.w.v. maximaal € 100
2e prijs: voetbalshirt van club naar keuze t.w.v. maximaal € 75
3e prijs: trainingspak Sportclub Irene

De prijswinnaars zullen in december via de website bekend worden gemaakt.

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie zelf is vanaf woensdag 12 december te zien, eveneens op de website www.clubactie.nl.
Wij hopen van harte op jouw medewerking en wensen je je, vanaf zaterdag 15 september, veel succes bij de verkoop!