Sportclub Irene 1 speelt de eerste thuiswedstrijd van 2019

Aanstaande zondag speelt het eerste elftal de thuiswedstrijd tegen Real Lunet uit Vught. De laatste thuiswedstrijd werd alweer op 2 december 2018 tegen EVVC afgewerkt. In blessuretijd scoorde EVVC de 1-2 en pakte de volle winst. Deze wedstrijd speelde zich ruim twee maanden geleden af. Jongstleden zondag werd de uitwedstrijd tegen Emplina gespeeld. De eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Een gemotiveerd en degelijk spelend team gaf weinig kansen weg in een spannende en door regen en hagel geteisterde wedstrijd. Sportclub Irene scoorde zelf drie maal en nam de punten mee naar Tegelen.

Aanstaande zondag staat dus Real Lunet als tegenstander op de Bakenbos. De uitwedstrijd werd met 6-1 verloren. Dus er is nog iets recht te zetten. Real Lunet bezet met 18 punten momenteel de zevende plaats en zal de punten nodig hebben om de aansluiting bij de subtop te behouden. Sportclub Irene bezet de voorlaatste plaats en heeft de punten ook hard nodig om onderin weg te komen. Het belooft dus weer een spannende wedstrijd te worden.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Funqtio Fysiotherapie en sportrevalidatie. Doelgericht werken aan een snel herstel onder vakkundige begeleiding. De tweede sponsor is Van den Ham Hoveniers. Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin kunt U terecht bij Barry van den Ham.

Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.