Sportclub Irene 1 in nieuwe outfits

Jongstleden zondag 7 oktober zijn bij het maken van de teamfoto’s de nieuwe wedstrijdshirts en presentatiekleding voor het eerste elftal vertoond.

De shirtsponsor voor het komende seizoen is Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs. We zijn wederom zeer tevreden dat op onze wedstrijdshirts de naam Schreurs Winters staat gedrukt. Deze bekende Tegelse accountants zijn voornamelijk actief in de MKB-markt waar u uw financiële zaken snel en vakkundig kunt laten regelen.

Voor het eerst in de historie hebben spelers en staf van het eerste elftal de beschikking over strakke polo shirts en zipsweaters. Deze kleding wordt verplicht voor en na de wedstrijden gedragen zodat we als team en vereniging een goede en verzorgde uitstraling hebben. Het budget hiervoor is opgebracht door enkele sponsoren die ons hiermee gesteund hebben, waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn, en hun bedrijfsnamen zijn op de achterzijde van de kleding bedrukt.

Scaldis ICT & Telecom – Vostermans Companies – Forta4u – Funqtio Fysio – Café De Locomotief