Sportclub Irene 1 gaat verder in de “Engelse maand” en speelt morgenavond thuis tegen Beerse Boys

Na 2 nederlagen op rij geleden te hebben speelt het 1ste elftal morgenavond thuis tegen Beerse Boys uit het Brabantse Middelbeers. Om het seizoen niet helemaal als een nachtkaars uit te laten gaan is een goed resultaat noodzakelijk.

De afgelopen 2 wedstrijden werden er helaas ruime nederlagen geleden en met name de wedstrijd de vorige week donderdag thuis tegen vv Heeze was er een om zeer snel te vergeten. We zakten toen met zijn allen door de ondergrens en dat kan toch nooit de bedoeling zijn.

Het is dus tijd voor eerherstel en dat kan al morgenavond tegen Beerse Boys waar in de uitwedstrijd een totaal onnodige, 2-1, nederlaag geleden werd.

Leukt het nu om de punten in Tegelen te houden ? U kunt het morgenavond life zien !

Donderdag 19 april 18:45 uur sportpark de Bakenbos

Sportclub Irene 1 – Beerse Boys 1