Sportclub Irene 017-1

Wordt beloont na hard werken.
Onze J017-1 die een periodetitel in de wacht sleepte komt van ver.
De groep die met de start van de competitie wel wat moeite had met elkaar, her en der wat brandjes moest blussen, ondervind nu het plezier en spelvreugde door elkaar te steunen en daarmee ook gelijk winst te boeken.
Volgens onze jonge Trainer Saber die nog niet zo lang geleden slaagde voor zijn Uefa C diploma ligt de kracht bij deze groep bij elk individu.
Sportclub Irene omarmt deze gedachte, de speler zelf beter maken, het groepsproces bewaken en de combinatie van beide in een team verwerken zodat elke wedstrijd een uitdaging is van onze jongens.

Het resultaat mag er zijn:
Van de laatste 10 wedstrijden werden er 6 gewonnen , werd er 3x gelijk gespeeld en werd er afgelopen zaterdag voor het eerst verloren.
Zit promotie in deze groep?, kunnen onze jongens zich verder ontwikkelen als speler? en is dit door het kader te vertalen met en in prestaties van onze J017-1.
Zaterdag 30-3 wacht FC Hoensbroek JO17-1…

Succes mannen