Sportclub Irene 1 speelt aanstaande zondag thuis tegen Volharding 1

Aanstaande zondag speelt het eerste elftal de thuiswedstrijd tegen Volharding uit Vierlingsbeek. Een tegenstander uit de regio.

Volharding staat momenteel op een mooie zesde plaats met 27 punten en heeft de laatste vier wedstrijden gewonnen. Hun doel is om de derde periode te winnen en zij zullen voor de volle drie punten naar de Bakenbos komen.

Afgelopen zondag werd de uitwedstrijd van Sportclub Irene tegen DAW met 5 – 2 verloren. Ondanks het goede veldspel werden door persoonlijke fouten drie doelpunten weggegeven. En dan wordt het al problematisch als het team, zoals het gehele seizoen, moeilijk tot scoren komt. De doelpunten van Sportclub Irene werden door Jeroen Thijssen en Ferdie Janssen gemaakt.

Voor aanstaande zondag is het positief dat de selectie bijna compleet is en dat ondanks de concurrentie van de Venloop er hopelijk voldoende publiek aanwezig zal zijn.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Café de Lange. Voor een gezellige avond met darts, biljart en een goed glas bier. De tweede sponsor is Paul van den Berg assurantiën. (www.bergop.nu) uit Reuver. BergOp verzorgt uw administratie en heeft mogelijkheden voor een uitgebreide ondersteuning voor belastingen en hypotheken.

Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.