Shirtsponsoring Sportclub Irene

Beste leden, ouders/verzorgers, ooms/tantes, opa’s/oma’s, trainers/begeleiders en vrienden van Sportclub Irene,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer fris aan de gang en er zijn nog mogelijkheden om de jeugd van Sportclub Irene extra financiële steun te geven. Daarom willen wij graag een tweetal interessante opties onder de aandacht brengen van alle mensen die Sportclub Irene een warm hart toedragen.

Enerzijds zijn wij op zoek naar shirt sponsoren voor onze jeugdteams. We hebben nog diverse B, C, D, E en F teams die uw hulp goed kunnen gebruiken en waar uw bedrijf of het bedrijf waar u werkt een mooi logo of bedrijfsnaam op de voorzijde van het shirt krijgt. Voor een mooi bedrag bent u van de partij en rennen onze voetballers en voetbalsters een seizoen lang met uw mooiste promotie over de Irene velden en natuurlijk over de velden van de verenigingen waar uitwedstrijden gespeeld worden.

Anderzijds zoeken wij leden en sponsoren die de jeugd willen steunen met een bijdrage van €60 per jaar. Met dat geld kunnen extra faciliteiten voor de jeugd gerealiseerd worden. Uw naam of de bedrijfsnaam zal worden vermeld op het mooie bord dat in de kantine hangt.

Voor aanmeldingen of meer informatie neem graag contact op met Geert Schoolmeesters via gschoolmeesters@welsi.nl.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Sportclub Irene