Secretaris gezocht! Word jij onze nieuwe secretaris?

Wat doet de secretaris?
De secretaris maakt deel uit van het (dagelijks) bestuur van Sportclub Irene in Tegelen. Naast de algemene bestuurswerkzaamheden bereidt hij of zij de bestuurs- en commissievergaderingen voor, maakt de notulen op, houdt de voortgang van de actiepunten in de gaten en verzorgt de inkomende en uitgaande (digitale) post. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor website, met name het communicatieve gedeelte. Je werkt nauw samen met onze webmasters en vertrouwenspersoon. Je kunt vanaf thuis werken en de werktijden kun je zelf bepalen en indelen, met uitzondering de twee wekelijkse bestuursvergadering. De vacature is voor enkele uren per week. Let wel, deze functie is geen wedstrijdsecretaris, die zich hoofdzakelijk bezig houdt met de speelschema’s rondom wedstrijden.

Wat heeft het bestuur je te bieden?
Het bestuur van Sportclub Irene is een gedreven, ambitieuze groep mensen die in nauwe samenwerking met diverse commissies richting geeft aan het beleid en toekomstvisie van onze club. Samen met het bestuur en alle vrijwilligers zetten we ons in om de kwaliteit van het voetbal te waarborgen, maar tevens zetten we ons ook in om andere activiteiten voor onze leden te organiseren. Jij kan het verschil maken!

Mocht je interesse hebben in deze mooie vrijwilligersfunctie, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de huidige secretaris, Sjoerd Titulaer. Mail: secretaris@sportclubirene.nl of bel: 06 – 2979 8882.

Bestuur Sportclub Irene