Scheidsrechter worden bij Sportclub Irene?

Na Aanleiding van onze oproep  “scheidsrechters gezocht” hebben we onze coördinator van de scheidsrechters bereid gevonden om zijn verhaal met de club te delen.

Rudy Klaassen,

Hij zal zoals hij ook zelf schrijft de mensen intern begeleiden en  mensen die meer informatie nodig hebben voorzien van voldoende info zodat ze dan hun cursus goed voorbereid mogen gaan volgen. Zoals gezegd Club staat achter dit initiatief en is bereid de cursus te vergoeden.

We geven heel graag Rudy het woord:

Ik ben Rudy Klaassen en sinds 2010 lid van Sportclub Irene. Bij SC Irene heb ik de BOS cursus gevolgd, dit is nu scheidsrechtersopleiding III, en toen voor de KNVB gaan fluiten. Op dit moment ben ik scheidsrechter in groep F (derde klasse standaard en reserve hoofdklasse) en assistent scheidsrechter (eerste klasse zuid 1, eredivisie vrouwen, eredivisie JO17 en eredivisie JO19). Afgelopen drie jaar ben ik scheidsrechtercoördinator bij SC Irene voor de jeugd. Dit is erg leuk om te doen. Het aanstellen van scheidsrechters bij hun wedstrijden. Het probleem waar ik nu tegen aan loop is dat er te weinig scheidsrechters zijn omdat er enkele afgelopen jaren gestopt zijn. Tevens komen er steeds meer jeugdteams erbij. Het is ontzettend leuk om jeugdwedstrijden te leiden. SC Irene wil de opleidingen vergoeden die nodig zijn om je diploma te halen als scheidsrechter. Tevens ben ik bereid om enkele avonden te organiseren voor aspirant scheidsrechters om die voor te bereiden op een cursus en tips en trics mee te geven voor het leiden van wedstrijden. Als er iemand interesse heeft dan hoor ik het graag. Als we niet snel met zijn allen niet iets aan het tekort aan scheidsrechters doen dan gaat het zeker gebeuren dat er bij jeugdwedstrijden geen scheidsrechters kunnen worden aangesteld. Dat laten we toch niet gebeuren???

Jullie kunnen me bereiken op  rudyklaassen1977@gmail.com

Ik verneem graag alle vormen van Interesses…