Rob Besselse overleden

Gisteren bereikte ons het enorm schokkende en droevige bericht dat Rob Besselse door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. De laatste jaren werd Rob een meer en meer bekend gezicht bij Sportclub Irene Tegelen en in het sponsornetwerk van onze club. Als mede-eigenaar van Domino’s Pizza kwam hij als shirtsponsor bij de jeugd met onze club in contact.. Zijn oprechte interesse in de club, zijn vriendschappelijke relatie met vele Sportclub Irene leden en zijn positieve betrokkenheid maakte hem voor ons tot veel meer dan alleen sponsor.

Ons medeleven gaat uit naar de Rob’s familie en vrienden en ook naar zijn grote Domino’s ‘familie’.

Sportclub Irene wenst iedereen heel veel kracht toe om dit enorme verlies een plek te kunnen geven.