De eerste foto’s zijn geschoten…

Onze huisfotograaf heeft afgelopen weekend de eerste team- en profielfoto’s (van alle spelers van JO19 t/m JO13) geschoten, de komende weken zullen de overige teams uiteraard volgen. Dit betekent ook dat de gemaakte profielfoto’s aan Sportlink geplakt gaan worden. Het geeft een mooi uniform beeld, alle foto’s zijn op dezelfde manier gemaakt, plus het voorkomt zeer zeker ook  problemen met de scheidsrechter. Er zijn al gevallen bekend van spelers die afgelopen weekend niet hebben mogen voetballen omdat hun foto op de digitale pas ontbrak of niet duidelijk was.

Bij deze willen wij iedereen uit deze leeftijdscategorie vriendelijk toch zeer dringend verzoeken om de foto op de digitale pas niet meer zelf aan te passen. Laat ook wijzigingen in mailadres of telefoonnummer centraal lopen. Dit kan d.m.v. een mail te sturen naar jeugdcommissie@sportclubirene.nl of jeugdadm@sportclubirene.nl, en dan worden ze aangepast.

Alvast bedankt voor ieders medewerking!

Jeugdcommissie Sportclub Irene