Prins Dean I en Prinses Jill I regeren over Irene Jeugd

Adjudanten zijn Jurn, Jamie, Marieke en Sterre

Vanmiddag, op zaterdag 18 februari, is tijdens de Vastelaovesmiddag bij Sportclub Irene Prins Dean I (Vinken) uitgeroepen als prins bij de jongste jeugd van Sportclub Irene. Zijn adjudanten zijn Jurn Hinssen en Jamie Voss. Prins Dean is 6 jaar en speelt in de Mini-F bij Sportclub Irene. De adjudanten Jurn en Jamie zijn een jaartje ouder en spelen eveneens in de Mini-F. Alle drie zitten ze op de Passe Partout.

Bij de grootste jeugd is als prinses uitgeroepen Jill I (Mooren). Haar adjudanten zijn Marieke (van Lent) en Sterre (Schraven). Het trio speelt in de MO13-1 van Sportclub Irene. Prinses Jill I en Adjudant Marieke zijn 11 jaar en zitten op de Passe Partout. Adjudant Sterre is eveneens 11 jaar maar gaat naar de Sint Jozefschool.

Klik hier voor alle foto’s