Plus Verbeeten Spaaractie is gestart!

Op zaterdag morgen 17 maart om 10.00 uur is de actie van Plus Verbeeten in Tegelen van start gegaan.
De spaaractie duurt tot en met 19 mei 2018.

Twee van onze sterspelers van de O11-6, Finn Faassen en Jur Timmermans, gaven de aftrap.
Voor deze actie zijn zij beiden het boegbeeld van onze club.
Jur had hierbij een Sportclub Irene shirt aan, Finn heeft het groene keepers tenue aan. Zie ook de foto.

Op de foto zijn ook te zien van links naar rechts: de bedrijfsleider Plus Verbeeten Ruud Peeters, bestuurslid THC en twee bestuursleden van Sportclub Irene: Sjoerd Titulaer, Secretaris en Geert Schoolmeester, bestuurslid Commerciële zaken.

Voor elke € 10,00 aan boodschappen krijg je een zegel. Die kun je dan inwisselen op je persoonlijke Fanpagina.
Binnenkort worden de persoonlijke inlogcodes uitgereikt worden aan de spelers, die je toegang geven tot de Fanpagna.
Dit gaat via de leiders van de elftallen. Maar het sparen kan al vanaf nu beginnen!!

Fotoshoot
Mochten de teams die de fotoshoot gemist hebben van vorige week, toch nog willen meedoen met de actie, dan kunnen ze
zelf een foto (laten) maken. De leider zal worden verzocht de gezamenlijke foto’s van alle teamspelers door te sturen naar Sjoerd Titulaer. Mail adres: secretaris@sportclubirene.nl Dit dient uiterlijk voor 25 maart a.s. gedaan te worden.
Let wel, op elke foto moet wel opgeslagen worden met de bijbehorende naam van de speler.

Wij zullen er dan verder voor zorgen dat ook deze spelers een persoonlijke Fanpagina krijgen, waarmee ze kunnen sparen.
In de bijlage (FF Fotografie_handout) hebben we een instructie gemaakt, hoe je de foto zelf kunt (laten) maken.
Alleen foto’s die voldoen aan deze eisen, kunnen mee doen aan de spaaractie.

Wij wensen alle jeugdspelers veel succes met sparen en we bedanken Plus Verbeeten Tegelen voor deze unieke samenwerking!

Bestuur Sportclub Irene