Pierre Janssen overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid en voormalig bestuurslid Pierre Janssen in de leeftijd van 78 jaar is overleden.

Pierre maakte in de midden 90er jaren, toen hij politiek even niet actief was, deel uit van het bestuur van onze club.

Hij onderscheidde zich toen vooral als kartrekker om ons verouderde sportpark aan de Watertoren een facelift te laten ondergaan.

Dit gebeurde onder andere door het realiseren van een overdekte zittribune en door het opknappen van de nostalgische staantribunes aan de lange zijde van het hoofdveld.

Ook ontplooide hij het initiatief, als 1ste vereniging in Limburg, om taakgestraften hun werkzaamheden onder toezicht op ons complex te laten uitvoeren.

Dit initiatief vond in de loop der jaren bij vele andere verenigingen navolging.

Ook was Pierre en zijn vrouw Kitty vervend supporter van ons 1ste elftal waar hun zoon Pieter enkele jaren deel van uitmaakte.

Onze gedachten gaan deze dagen uit naar zijn vrouw Kitty, de (klein) kinderen en zijn verdere familie

Bestuur & leden Sportclub Irene