Ontzegging gebruik natuurgrasvelden (update 15-12)

Onderstaand bericht ontvingen wij vandaag, vrijdag 15 december, van de gemeente Venlo over het gebruik van de natuurgrasvelden:

Beste mensen,

Wij vragen nu uw aandacht voor het volgende.
De omstandigheden op het veld en de verwachte weersomstandigheden van komend weekend zijn van dien aard dat de natuurgrasvelden de komende tijd niet te gebruiken zijn.

Als de velden door neerslag verzadigd raken kan er door het gebruik van trainingen en wedstrijden onherstelbare schade ontstaan.

Jammer, maar komend weekend, waar de laatste wedstrijden voor de winterstop gespeeld zouden worden, kunnen de natuurgrasvelden niet gebruikt worden.
De kunstgrasvelden kunnen wel gebruikt worden zolang er geen sneeuw op ligt en dit bevroren is.

In het weekend van 27-28 januari 2018 zullen de eerste competitiewedstrijden hopelijk weer plaats kunnen vinden.
Kijk zelf naar aanloop van de tweede helft van de competitie of de velden weer bespeelbaar zijn.
Ik ga uit van gezond verstand en benadruk nogmaals schade die nu ontstaat is lopende dit seizoen bijna niet te herstellen.

Uit reacties die ik terug krijg is er begrip voor de situatie betreffende het gebruik van de velden.

Mochten er naar aanleiding van dit emailbericht nog vragen zijn horen of zien we graag uw reactie.

Bij deze maak gebruik van de mogelijkheid om u te bedanken voor de prettige samenwerking in 2017.
Ik wens u en de leden van uw vereniging fijne feestdagen toe en in alle opzichten een topjaar in 2018.

Met vriendelijke groet,

Peter Swinkels