Nieuwsbrief PartnerClubs: Paasactie kinderen op zondag 1 april VVV-Venlo – FC Twente

Kinderen tot en met 14 jaar voor slechts € 5 euro naar VVV-Venlo – FC Twente

Op eerste paasdag nemen wij het op tegen FC Twente in een wedstrijd die volledig in het teken staat van onze jeugdige VVV-fans!
Kinderenkaarten kosten voor deze wedstrijd slechts 5 euro! Dit tarief geldt voor kinderen t/m 14 jaar voor alle tribunes, dus wees er snel bij !(exclusief tribune N2 t/m N8.)
Tijdens deze wedstrijd zijn er ook paashazen aanwezig en staat er een springkussen, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen!
Volwassen kunnen via het TeamArrangement (zie hieronder) kaartjes met 20% korting bestellen.

TeamArrangement competitie overige thuiswedstrijden

VVV-Venlo speelt dit seizoen in de Eredivisie. Ook de laatste thuiswedstrijden willen we de PartnerClubs de mogelijkheid bieden om met hun elftallen naar Seacon Stadion – De Koel – te komen.
PartnerClubs (volwassenen)krijgen 20% korting op de normale ticketprijs bij een afname van minimaal 10 tickets. Kaartjes kunnen alleen online besteld worden, er kan dan ook meteen via Ideal betaald worden. We hebben een aantal kaarten gereserveerd voor PartnerClubs waarbij geldt per wedstrijd VOL = VOL. Indien u interesse heeft, kunt u dit via ticketing@vvv-venlo.nl aangeven, dan ontvangt u van ons een URL om kaarten met 20% korting te bestellen (bij minimale afname van 10 kaarten per wedstrijd). Deze URL geldt dan voor het gehele seizoen en alleen voor leden van jullie club.

Share This