Nieuwsbrief PartnerClubs: oktober 2017

Actie PartnerClubs bij bekerwedstrijd op woensdag 25 okt VVV-Venlo – FC Utrecht

Leden van de PartnerClubs kunnen voor deze wedstrijd een kaartje kopen voor slechts € 5 euro per stuk (bij afname van minimaal 10 kaarten). Dit dient via de contactpersoon van de betreffende club gemaild te worden naar ticketing@vvv-venlo.nl met vermelding van naam club, welk team en aantal kaarten.

TeamArrangement competitie wedstrijden

VVV-Venlo speelt dit seizoen in de Eredivisie. Ook dit seizoen willen we de PartnerClubs de mogelijkheid bieden om met hun elftallen naar Seacon Stadion – De Koel – te komen.
PartnerClubs krijgen 20% korting op de normale ticketprijs bij een afname van minimaal 10 tickets. Kaartjes kunnen alleen online besteld worden, er kan dan ook meteen via Ideal betaald worden. We hebben een aantal kaarten gereserveerd voor PartnerClubs waarbij geldt per wedstrijd VOL = VOL. Indien u interesse heeft, kunt u dit via ticketing@vvv-venlo.nl aangeven, dan ontvangt u van ons een URL om kaarten met 20% korting te bestellen (bij minimale afname van 10 kaarten per wedstrijd). Deze URL geldt dan voor het gehele seizoen en alleen voor leden van jullie club.