Nieuwe Jeugdcommissie!

Sportclub Irene leeft! De laatste maanden is er achter de schermen hard gewerkt om een groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te brengen om de nieuwe jeugdcommissie te gaan vormen. Ieder lid van de Jeugdcommissie is regelmatig op en/of langs de velden te vinden. De Jeugdcommissie is er voor alle spelers, trainers, leiders, stagiaires en ouders in onze jeugdafdeling. Iedere speler vanaf 4 jaar oud moet binnen de normen en waarden van de vereniging de mogelijkheid hebben zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen waarbij het plezier in het voetbalspel voor zowel spelers, leiders en ouders voorop staat.

De volgende 9 enthousiaste vrijwilligers maken deel uit van de Jeugdcommissie:

Hans Schreurs (Voorzitter)
Léon Probst (Secretaris)
Stan Mark Berden (Coördinator vrijwilligers)
Karin Dorchholz (Coördinator meiden)
Mo Ahammad (Coördinator jeugd)
Dennis Zieren (Jeugdadministratie en spelerszaken)
Cyriel Wilmsen (Planning trainingen en wedstrijden)
Roger van Hensberg (Wedstrijdsecretaris jeugd)
Martin Wilbers (Algemene zaken en toernooicommissie)

De nieuwe voorzitter Hans Schreurs is de afgelopen 3,5 seizoenen actief geweest als trainer en coördinator van de allerjongsten binnen onze vereniging (JO6 en JO7). In die seizoenen heeft hij genoten van het aanstekelijke plezier en enthousiasme van al deze kinderen. “Elke zaterdag is voor deze enthousiaste kinderen een feestje. Lekker in toernooivorm een uurtje 4 tegen 4 voetballen tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen uit de gemeente Venlo”. Het hoogtepunt was afgelopen 1 december waar een toernooi gespeeld werd op sportpark de Bakenbos met 24 teams (zowel JO6 als JO7 van Sportclub Irene, Belfeldia, VVV’03, HBSV, DSO/DEV, Venlosche Boys, Kwiek, FCV en IVO), verdeeld over het hoofdveld en veld 6. Ruim 120 blij en enthousiaste spelertjes voetbalden er tegelijkertijd op de 12 beschikbare veldjes. Wat Hans betreft voor de Jeugdcommissie een nieuwe traditie als jaarafsluiting voor de afdeling JO6 en JO7.

Hans wil met de Jeugdcommissie het positieve gevoel binnen de jeugdafdeling van Sportclub Irene laten groeien. Een uitdaging, maar zeer zeker de moeite waard. “Ieder betrokken persoon bij onze mooie vereniging moet trots zijn er op welke manier dan ook onderdeel van te zijn. We zijn hier met volle energie aan het werken met z’n allen, niet alleen de Jeugdcommissie, maar ook het bestuur en de Technische commissie.”
De eerste goede inzet is afgelopen week beloond door op korte termijn een zeer geslaagd kerst mini-mix toernooi te organiseren. Ruim 125 kinderen namen gedurende 2 dagen deel aan diverse toernooitjes in sporthal Gulick. Een geweldig begin om deze oude traditie weer nieuw leven in te blazen. Maar er volgt nog meer…….

De komende maanden zullen we de overige leden van de Jeugdcommissie één voor één aan u voorstellen. Houd de site in de gaten!
Wij wensen alles en iedereen een gezond en sportief 2019!