Najaarskampioenen bij Sportclub Irene

Jammer genoeg was het gezien de barre weersomstandigheden in de laatste weken niet mogelijk om alle competities volledig af te ronden. Desondanks konden we enkele kampioenen begroeten binnen onze club. Dit seizoen heeft de KNVB besloten om de standen van de jeugd Onder 8 en Onder 9 niet te publiceren, waardoor hier ook geen kampioenen uitgeroepen kunnen worden.
Naast de MO13-1, die reeds op 2 december het kampioenschap binnen haalde, kunnen zich nog twee teams najaarskampioen noemen.

Dit zijn:
JO11-7 werd met drie punten voorsprong op belager Reuver O11-5 en een veel beter doelgemiddelde (+65!) najaarskampioen.

Sportclub Irene JO11-7

JO13-4 moet de najaarstitel qua punten delen met Venlose Boys O13-4, maar op basis van een doelgemiddelde dat maar liefst 28 doelpunten beter is dan dat van hun direct opponent, mag het kampioenschap gerust gevierd worden.

Sportclub Irene JO13-4

Het bericht, met foto’s, van het kampioenschap van de MO13-1 kunt u hier bekijken.

Namens de gehele Irene-familie: PROFICIAT